Kijk in onze kook-shop voor cadeaus of waardebonnen rond de kookworkshops

de kookschool
de kookschool
  • HOME
  • Aanbod Kookworkshops
  • kookagenda
  • kookstudios
  • Shop
  • Wij serveren voor jou
    • Popup / Foldup Proeverij
    • Popup / Foldup Restaurant
    • Pop up "Stoeien met eten"
  • Blog en recensies
  • Barbecues
    • Barbecue Summer
    • Kloosterbarbecue
    • Boeren Barbecue
  • de-kookschool.online
  • Deutsch
  • KOOKschool
    • Basis Kookcursus (sen)
    • Kookcolleges
  • De Kookclubs
  • Wij?
    • over ons
    • Filosofie
    • recepten
    • foto's
    • filmtjes
    • team
    • partners
    • Algemene Voorwaarden
    • contact
  • Meer
    • HOME
    • Aanbod Kookworkshops
    • kookagenda
    • kookstudios
    • Shop
    • Wij serveren voor jou
      • Popup / Foldup Proeverij
      • Popup / Foldup Restaurant
      • Pop up "Stoeien met eten"
    • Blog en recensies
    • Barbecues
      • Barbecue Summer
      • Kloosterbarbecue
      • Boeren Barbecue
    • de-kookschool.online
    • Deutsch
    • KOOKschool
      • Basis Kookcursus (sen)
      • Kookcolleges
    • De Kookclubs
    • Wij?
      • over ons
      • Filosofie
      • recepten
      • foto's
      • filmtjes
      • team
      • partners
      • Algemene Voorwaarden
      • contact
  • Aanmelden
  • Account maken

  • Boekingen
  • Mijn account
  • Aangemeld als:

  • filler@godaddy.com


  • Boekingen
  • Mijn account
  • Afmelden

Aangemeld als:

filler@godaddy.com

  • HOME
  • Aanbod Kookworkshops
  • kookagenda
  • kookstudios
  • Shop
  • Wij serveren voor jou
    • Popup / Foldup Proeverij
    • Popup / Foldup Restaurant
    • Pop up "Stoeien met eten"
  • Blog en recensies
  • Barbecues
    • Barbecue Summer
    • Kloosterbarbecue
    • Boeren Barbecue
  • de-kookschool.online
  • Deutsch
  • KOOKschool
    • Basis Kookcursus (sen)
    • Kookcolleges
  • De Kookclubs
  • Wij?
    • over ons
    • Filosofie
    • recepten
    • foto's
    • filmtjes
    • team
    • partners
    • Algemene Voorwaarden
    • contact

Account


  • Boekingen
  • Mijn account
  • Afmelden


  • Aanmelden
  • Boekingen
  • Mijn account

Eten - Eenvoudig bereid - levert het zoveel op

Contact

De Kooklessen en Kookcursussen

kooklessen basis

Koken in de huidige tijd betekent vaak het opwarmen van kant en klare maaltijden. Maaltijden, zowel het bereiden alsook het eten, worden steeds minder gewaardeerd, hoewel het toch zo belangrijk is. Gemeenschappelijk koken levert zoveel op, zowel voor je lichaam, je mentale sterkte en je sociale leven. In de tijd dat een diepvriespizza in de oven ligt, kunnen wij je leren een gezonde maaltijd met verse, eventueel seizoensgebonden groenten, ook nog uit de streek, op tafel te brengen. Lets do it

Soep en Saus

149 € p.p

Je krijgt onder vakkundige leiding basiskennis hoe je sausen en soepen maakt en wat je daarmee allemaal kunt doen. Een verse bouillon  trekken en inwekken, een snelle maaltijdsoep voor de lunch zelf maken, Dips, dressings, slasausen, voor bij het vlees en bij de groenten. Een roux of wijnsaus maken.  Alles wordt in 6 blokken á 2 uren stap voor stap doorgenomen en gezellig opgegeten. 

Groenten garen

149 € p.p

Groenten, essentieel maar vaak ongeliefd! Maar wat kun je niet voor heerlijke gerechten maken met mergkool, Romeinse salade of oerbieten.  We laten u zien, hoe je van seizoens- en streekgebonden producten lekkere gerechten kunt bereiden en genieten. Er worden 6 lesblokken á 2 uur gegeven

Brood en Banket

169 € p.p.

Brood, een leuk levensmiddel! Je leert om het makkelijk zelf te maken.  Of met rogge, spelt, tarwe of gerst of gemengd. De basiskennis over de  menging, het juiste kneden en rusttijden van de deeg, de gebruik van zuurdesem en/of gist. Brood vraagt altijd geduld en er is zoveel mogelijk.

In 6 lesblokken á 2 uur leer je voering, bakken en simpele mogelijkheden van presentatie

Italiano - Pizza, Pasta i Insalate

179 € p.p.

Bella Italia, wij halen Italië naar hier! Je leert om de heerlijkste Insalate, verse pasta en lekkere  zuppas te maken. Ook scallopine is een  thema! Laat je verassen van de overheerlijke smaken en geuren uit de  Italiaanse keuken en geniet ook hier achteraf van hetgeen je geleerd hebt. In 6 lesblokken á 2 uur leer je de basis wat er tussen Brindisi en de Brennero in de pannen komt

Vlees optimaal bereiden

209 € p.p.

Vlees! Verschillende dieren, verschillende smaken. Wij willen jou op verantwoorde wijze  het omgaan met vlees, zoals kip, varken, rund, geit, schaap  en wild laten zien. Een lekker stuk vlees uit te zoeken is net zo'n kunst als het  bereiden. Laat je verrassen hoe goed het zou is wanneer je over de smaken, de afkomst van het dier en de oplettende  gebruik van vlees iets meer  weet. In 6 lesblokken leer je de basis over afkomst, bereiden en serveren van vlees. 

Vis optimaal bereiden

229 € p.p.

De vis een gezond en veelzijdig levensmiddel! Je leert te herkennen of  de vis vers is, hoe je hem fileert en  voorbereid. Hoe kun je hem stomen, stoven, bakken, braden of koken. In 4 lesblokken á 2,5 uur leer je de basis van visbereiding.

Copyright © 2015 - 2021 de kookschool – alle rechten voorbehouden

Ondersteund door

  • HOME
  • Aanbod Kookworkshops
  • kookagenda
  • kookstudios
  • Popup / Foldup Proeverij
  • Popup / Foldup Restaurant
  • Pop up "Stoeien met eten"
  • Blog en recensies
  • Online Kookworkshops
  • Individuele kookworkshops
  • Dé Limburgse Keuken
  • Wereldse kookworkshops
  • Barbecue Summer
  • Kloosterbarbecue
  • de-kookschool.online
  • Basis Kookcursus (sen)
  • Kookcolleges
  • schema
  • De Kookclubs
  • foto's
  • contact

Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Wanneer je deze site blijft gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren en sluiten