Aangemeld als:
filler@godaddy.com
van de Boer na de slager en in ons keuken
Laat je verrassen van een mals stukje Duke of Berkshire vlees, lekker voorzien van kruiden
gerookt of in ons ambachtelijke marinade, dan in lekker stukken gesneden en als spies lekker voor op de barbecue.
Het vlees van deze Engelse ras is goed gemarmereerd en laat zich ook goed puur verwerken. Wij doen het met wat met wat kruiden en peper en zout.....geserveerd met ons ambachtelijk gemaakte sauzen
Proef de bodemmengsel van Maasklei en -zand....hier kunnen de groenten en kruiden heel goed op smaak komen

Australische maakwijze en de ingrediënten allemaal van hier....heerlijk

Americaanse maakwijze met alle ingrediënten van de bodems uit de streek....lekker

Wat leveren ons de akkers uit de streek, en daar maken we een lekker salade van met een dressing na keuze
Voeg een beschrijving toe voor deze categorie

Voeg een beschrijving toe voor dit item

Voeg een beschrijving toe voor dit item

Voeg een beschrijving toe voor dit item
Huisgemaakte saucen uit de nib van de Chef
Geheim recept van onze Chef
Verse knoflooksaus vers bereid voor het BBQ!
Voeg een beschrijving toe voor dit item
De Balkanvariant van het Tzatziki
De Franse of Spaanse saus met verse eiereen
De Portugese Dip met de
Knoflook, Oliva extra vergine, koolzaadolie en pijnboompitten. Zalig!
Voeg een voetnoot toe als dit van toepassing is op het bedrijf
Deze website maakt gebruik van cookies. Wanneer je deze site blijft gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.