Aangemeld als:
filler@godaddy.com
Aangemeld als:
filler@godaddy.com
Een kookcollege geeft jou de mogelijkheid om een chef aan de hand te zien. Je kunt interactief vragen stellen en vele trucs leren. Een goede gelegenheid om inspiratie op te doen voor uw volgende culinaire evenement met vrienden of familie onder het genot van een glas wijn.
Een hartelijke welkom door de chef du soir en uitleg van de avond! Je ontvangt de recepten en alle wetenswaardige trucjes in het college, kunt vragen stellen en meeschrijven..... ca. 2 1/2 uren
Uw chef du soir gaat met jullie samen aan de slag voor het bereiden van een gangenmenu. Voorbereiding van de ingrediënten, samenstellen van de groenten, de kruiden en specerijen, vlees of vis etc. Hij legt het uit, alle trucjes, alle wetenswaardigheden, temperaturen .... en als het klaar is wordt het geserveerd op de plek waar je zit. Vers gekookt, in de seizoen en uit de streek...
Na het actuele oogstagenda (koken-in-de-seizoenen.nl) ziet het menu er zo uit:
Vers geviste bronforel (Saibling) vanuit de Zwalm op een bed van Eikbladsalade, Peer en Wildplukmix. Geserveerd met knapperige chips van de vitelotte noire en geroosterde walnoten. Garneert met een Mosterd-appel-Dressing
romige crèmesoep met vers Belgisch brood
Huisgemaakte Tagliatelle met gebakken prei en spinazie en een lekkere romige saus. Bovenop geroosterde rode uien en een oude kaas geraspt. Erbij wordt een mooie bonte salade met knapperige Romanasalade en seizoensgroenten.
Kaiserschmaarn op een spiegel van handgemaakte vanillesaus en een Rarbarber-Lavendel-Compote
Deze website maakt gebruik van cookies. Wanneer je deze site blijft gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.