Signed in as:
filler@godaddy.com
Signed in as:
filler@godaddy.com
Foldup's /Popup's zijn unieke mogelijkheden, om van speciale gelegenheid, zoals familiefeesten, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten, teamuitjes of vriendenuitjes enz. een buitengewone beleving te creëren. Wij komen, vouwen een proeflokaal naar jou wensen uit, koken vers op locatie, dienen het op voor jouw gasten, misschien ronden wij het met live-cookings, livemuziek of andere acts af en vouwen het pop-up de volgende dag weer dicht. En alsof het een droom was, is er niets meer te zien.
Op onze verschillende locaties kunnen voor u in form van een popup proeverijen of restaurants organiseren . Hier laten we een voorbeeld zien wat er op ons menu staat. Laat je verrassen van creativiteit van onze keuken en kijk zelf hoe we het in de keuken ambachtelijk bereiden.
Witte, gele en roodwitte bieten met een mosterd-dressing, walnoten en spekjes. Er bij word versgebakken brood en verse kruidenboter geserveerd
Limburgse mosterd in combinatie met prei en drie plakken vers gebakken brood, verse kruidenboter
In elke knollentuin staat ze, dé biet! Ze is een zeer oude groente, die al zeker 2000 jaar geleden gegeten werd. Wij maken hier van de Chioggia een mooi lekker moderne stamp in combinatie met een speciale truffelaardappel.
Pik het gezond en vol van smaak! Tricolore van de snijbiet met appel en bonen.....(h)eerlijk eten!
De savooikool, een fijne soort kool, dat oorspronkelijk voortkomt van de middellandse zee. In een stamppot een echt smaakmaker. Hier gecombineerd met de Roseval aardappel. Kan in de variant vega en veggie geserveerd worden of met spekjes van de woelvarken en ui.
Alle drie stamppotten ineens proeven (preuven)? Dan maken we er een mooi bordje van de drie stamppoten van het seizoen. Wij doen er nog een mooie garnering van groenten en eetbare bloemen bij .
De stamppotten zijn op zich puur op basis van oude en nieuwe groenterecepten. Ze kunnen zowel in de variant Vega alsook Veggie gegeten worden. Wil je wat vlees of vis erbij, dan bieden we op elke dag een ragout/stoof met vlees en een soort Vis aan.
Wat de slager ons biedt! Actueel: Ragout met bier van een oude varkensras
Wat ons de visboer biedt! Actueel: Tartaar van de Saibling (Oude forelras)
Heerlijke zoete taart van de Gele van Mollenstaart Wortel met een oude ras van Rabarber en Appel uit eigen tuin
Deze website maakt gebruik van cookies. Wanneer je deze site blijft gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.