Aangemeld als:
filler@godaddy.com
Aangemeld als:
filler@godaddy.com
Vergeten groenten? Ja, precies! Of ben je bekend met latuw, zuring of postelein? Wil je in alle gezelligheid (oude)nieuwe smaken leren kennen? Dan is deze workshop een aanrader. Beleef hoe we buiten de supermarkt stappen en je op simpele manier de inkoop en het gebruiken van deze vergeten gewassen kunt doen. Lekker, lekker de soep met latuw en veldzuring, een brandnetelpesto of een spaghetti daslook en ui met limburgse spek......enz. Klinkt goed? Laat met ons de pannen gloeien.... Gesc
Wij stellen binnen deze kookworkshop een gangenmenu samen, waar vergeten groenten, zoals bijv. snijbiet, de brave Hendrik of eeuwig moes aan de praat komen. Smaaksensaties zijn aan de orde.
Gezellige kookworkshop met (h)eerlijke stamppotten, moderne ragouts en andere oude ingrediënten, zoals choggia bieten, brave Hendrik en rammenassen, van de akkers uit de streek direct met jou samen in de pan getoverd en dan op een moderne manier op het bord gepresenteerd. Naast de vergeten groenten worden hier ook vergeten vis, vergeten vlees en vergeten paddenstoelen verwerkt
Nagerechten, de punt op het i van elk gangenmenu. Hier besteden wij bijzondere aandacht aan de desserts of toetjes. Met vergeten fruit en vergeten groenten is het nog eens speciaal, worteltaart met Lobbericher Gele, Appel-Rabarber-Compote met rabarber Frambozen rood of Queen Victoria,
Deze website maakt gebruik van cookies. Wanneer je deze site blijft gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.