Teambuilding door koken

Teambuilding versterkt de wilskracht van je medewerkers. groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje

Teambuilding

Jullie kunnen voor een teambuilding kookworkshop kiezen voor één van onze populaire kookworkshops.  Denk hier na over aan tapas, mezes, streekgerechten of een culinaire wereldreis. Misschien is ook maar leuk om zelf een thema te bedenken. Misschien werken jullie wel samen met een bedrijf uit het buitenland of hebben jullie iets wat jullie als team typeert. Wij stellen een workshop op maat voor jullie samen! 


In samenwerking met Elke Bischofs

image3

Teambuilding door koken helpt de teamspirit te vinden of te verbeteren! teambuilding Limburg

De keuken is een plek waar een mooie sfeer, een gedetailleerde plan en mensen bij elkaar komen. Je zou er in een mum van tijd gaan zien, wie een teamplayer is en wie er nog bij gehaald moet worden in de teampeer.  In een team building workshop kun je je niet verstoppen, de keuken laat alles zien


Als bedrijfseigenaar of leidinggevende wil je alles kunnen overzien. Er komen vragen op over der werkwijze van jou strategie, is de tactische omzetting goed, hoe voeren we het uit, kloppen de communicatieve vaardigheden? 

Om deze vragen te kunnen beantwoorden is een sfeervolle teambuilding kookworkshop als teamuitje met wat uitdagende recepten en doelstellingen een leuke manier om de wilskracht van je team  verder uit te breiden of misverstanden uit de weg te helpen . 

image4

Voor wie is dit geschikt?

Ben je een startende bedrijf, een team binnen een bedrijf of instelling of een andere soort groep? Dan kun je de fiscaal aftrekbare teambuilding kookworkshop als teamuitje  in samenwerking met en  onder de vakkundige begleiding van Elke Bischofs en een van onze chefkok gaan boeken.  Naast het bereiden van een menue kunnen er ook aantal oefeningen geboekt worden, die je kunnen helpen je de teamspirit te vergroten of een misontwikkeling tegen te gaan.